Gospel workshop2018-06-20T14:31:58+00:00

Gospel workshop

Prøv en grænseoverskridende teambuilding-Gospel Workshop sammen

Gospel giver en fantastisk energi og glæde!! Overrask deltagerne på jeres kursus, mødedag eller konference med en gospel workshop. Deltagerne bliver varmet op på en god måde.  Med gospel slapper de af, slipper deres sangstemme fri og har det  har sjovt.
På den måde får alle en god oplevelse, hvor man styrker fællesskabet ved at bakke op om hinanden og sammen skabe skøn musik.  

Alle kan synge. De fleste ved det bare ikke – endnu! Ved hjælp af enkle teknikker kan det lade sig gøre at omdanne enhver gruppe mennesker til et swingende gospelkor – og det lykkes hver gang!

En teambuilding gospel workshop viser, hvordan et projekt kan forvandles fra ”håbløst” til ”succes”. En oplevelse der med garanti vil blive husket i lang tid af medarbejderne! Når folk først én gang har brudt “det kan jeg ikke”-grænsen, er det meget lettere at motivere dem til at prøve igen – også på andre områder. At synge gospel giver en ”aha” oplevelse: ”når vi arbejder sammen, kan vi løse opgaver, vi aldrig havde drømt om! ”.

Når workshoppen er overstået, kan vi arrangere en grillaften, en tur på restaurant eller hvad jeres ønsker måtte være – det er helt op til jer.

Flexevent sørger for alt fra transport og drikkevarer til teambuilding Gospel Workshop og tager også billeder til væggen på kontoret.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30