GPS-Challenge2019-02-06T14:49:59+00:00

GPS Challenge

Sjov teambuilding-kommunikationsleg med fokus på konkurrence og samarbejde!

Gruppen deles op i mindre teams og skal via kommunikation og teknologi hjælpe hinanden igennem et spændende GPS setup.

De enkelte teams inddeler sig i to undergrupper. Halvdelen tager sig af opgaver på basen og resten skal navigere i felten. Personerne i felten er udstyret med en online sporingsenhed, som ved hjælp af computer og satelitkort gør teamet på basen i stand til at lokalisere holdets personer i felten.
Hvert hold får udleveret mobiltelefoner, så teamet kan holde kontakten hele tiden. Det er på den måde muligt for basen at guide deres hold i felten rundt til forskellige checkpoints.

Undervejs er der udfordrende og varierende teambuilding-opgaver, som teamet skal løse i fællesskab. Til at løse opgaverne vil der være brug for almen viden, kreativitet, logik og sund fornuft.

Med denne aktivitet aktiveres holdenes kommunikations- og samarbejdsevner, og det enkelte team vil opleve, at jo bedre de er til at bruge hinanden, desto lettere og hurtigere kan de gennemføre GPS Adventure.

Når GPS Adventure er overstået, kan vi arrangere en grillaften, en tur på restaurant eller hvad jeres ønsker måtte være – det er helt op til jer.

Vi sørger for alt fra transport og drikkevarer til GPS Adventure og billeder til væggen på kontoret.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30