H.K.H. KRONPRINS FREDERIK & ET 700 KVM STORT TELT

INDVIELSE AF ELFORBINDELSE

En meget særlig anledning

I marts 2015 have vi den helt særlig og udsøgte fornøjelse af at arrangerede indvielsen af den nye dansk-norske elforbindelse i Tjele nær Viborg for Energinet.dk.

Ikke bare 1, men 2 kronprinser

I over en uge arbejdede vi på at opbygge det 700 kvm stort telt med trægulv og gulvtæppe

Teltet blev opvarmet og der blev bygget en stor scene med storskærme, hvor ingen ringere end Kronprins Frederik skulle talt direkte med den norske kronprins Haakon. Sammen skulle de to nemlig ”klippe snoren” og indvie den nye elforbindelse.

En talstærk presse

Under middagen med de knap 200 gæster var der underholdning med bl.a. et ualmindelig smukt harpespil og efter middagen var der arrangeret et danseshow med video-baggrund, selvfølgelig koordineret så det hele spillede sammen.

 

Den flotte dans og energiske farver symboliserede, at den danske og norske forbindelse bliver styrket, når landene arbejder sammen.

Afslutningsvis var alle gæsterne inviteret på rundtur på stationen. Pressen var selvfølgelig mødte talstærkt op til denne helt særlig begivenhed.

Det var med stor ærefrygt og en smugle bævrende knæ vi tog i mod æresgæsten, men vi ville lyve hvis ikke vi fortalte hvor stolte vi er af at have lige netop de to kronprinser som gæster.

Hvad vi hjalp med?

personale

praktik

Forplejning

Tematisering

Tilmeldings site

underholdning

FlexEvent ApS

Tlf. 70 70 25 30

Niels Ebbesens Vej 16, 1911 Frederiksberg