KONFERENCER2019-02-06T13:08:10+00:00

Konferencer

Står jeres virksomhed overfor at skulle planlægge en konference af lille eller større format?
Hos FlexEvent kan du få skræddersyet en konference netop til dine behov, som både giver deltagerne effektivt fagligt indhold krydret med en festlig stemning. Vi formår at skabe et professionelt event, hvor den positive energi samtidig spredes, som øger motivationen og det gode humør blandt deltagerne.
I tæt samarbejde med dig får vi skabt en unik konference, hvor alt forløber glidende og der er styr både på lokaler, dekorationer, forplejning til gæster og eventuelt et underholdende indslag. I kan for eksempel kombinere med en sjov teambuilding leg eller et musikalsk indslag?

Hos os sætter vi en dyd i at efterkomme netop de behov og ønsker du måtte have til jeres næste konference, og vi formår at give eventet format, så dagen ikke går i glemmebogen lige foreløbig! Giv os et kald og hør hvad vi kan gøre for dig.

Kick-off / Produktlancering

Et kick-off er vigtigt, hvis salget skal øges!
Hvis det er dig der har ansvaret for kick-off, så er det også dig, der har muligheden for at gøre det endnu mere udbytterigt for både dig, sælgerne og virksomheden.  Udnyt mulighederne når du planlægger din næste kick-off. For en lille investering, kan du få salget sparket i gang!

Mange kick-offs resulterer i ingenting. Enten gives der en masse information i en kedelig indpakning, eller også har man en sjov dag, der ikke giver effekt i den ønskede retning. Hvad er jeres mål med et kickoff? FlexEvent har god erfaring med kick-offs, og sammen med dig fastsætter vi målet – og opnår det!

Et kick-off kan være en unødvendig tidsrøver, hvis dagene sat at til det ikke har positiv effekt på sælgernes indsatser og resultater. Med andre ord skal du sikre, at det er tiden værd for både virksomheden, sælgerne og evt. kunderne.

Det perfekte kick-off handler om at give deltagerne en rigtig god oplevelse som de husker og som motiverer dem til at være godt inde i stoffet og sælge effektivt. Samtidig skal et kick-off også sætte fokus og adfærd i den retning, som er vigtig for at I når jeres mål i virksomheden.

Inspiration:

I bestræbelserne på at tilføre kick-off dybde, er der en række muligheder. Nedenstående liste er blot nogle få bud på dette:

  • Effektivisering af salget
  • Succeshistorier
  • Produkttræning og -introduktion
  • Salgstræning
  • Præsentation af virksomheden
  • Kundskaber i salgspsykologi
  • Konkurrentorientering
  • Samarbejdsformer i salgsorganisationen
  • Kundestrategier

Emnerne skal sættes ind i en større sammenhæng, så der sikres en fortsat udvikling og fremgang i salgsstyrken. På den måde bliver kick-off en god blanding af videreudvikling, nødvendig information og planlægning –krydret med en god portion sjov og skæg.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30