Det store mesterværk2019-02-05T15:50:39+00:00

Det store mesterværk

”Én virksomhed, ét team”

Teambuilding er effektivt både til at bringe grupper tættere sammen, lære dem værdien af ​​at arbejde som et team, tilføre et fælles budskab eller til at hjælpe med at udvikle medarbejderne på en lang række områder.

Mange teambuilding aktiviteter fokuserer på, at den store gruppe opdeles i mindre teams, og disse teams konkurrerer mod hinanden. Det kan tilføje et konkurrenceelement, som gør dagen lidt sjovere og bidrage til en ’det er os mod de andre’-følelse, hvilket skaber en stærk fællesskabsfølelse i teamet.
MEN hvis man vil lave teambuilding der styrker sammenholdet i hele virksomheden eller afdelingen, bør man  lade alle være sammen om et projekt.
Her finder alle deres rolle og finder ud af, hvordan deres opgave kan blive styrket med kollegaernes kompetencer. Dette er øvelsen “Kunsten at samarbejde” rigtig effektiv til.

Gruppen opdeles først i mindre teams, og skal male en del af et billede på et lille lærred.  Det går dog hurtigt op for teamet, at det primært handler om at samarbejde med de andre grupper for at opnå det bedste resultat. Det færdige maleri er fantastisk, og noget som alle deltagerne kan være stolte over at have hængende i indgangspartiet til jeres virksomhed. Maleriet vil hver dag minde medarbejderne om virksomhedens filosofi ”Én virksomhed, ét team”.

FlexEvent sørger selvfølgelig for alt, I har brug for denne dag – transport, forplejning m.m.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30