Matchrace2019-02-06T14:11:48+00:00

Matchrace

Prøv kræfter med naturen   

At deltage i et Matchrace er en anderledes og fantastisk adrenalinpumpende teambuilding-oplevelse, som I med garanti vil tale om på kontoret i lang tid. Vi tilbyder i samarbejde med Sejlklubben en dag på havet i selskab med dine kollegaer. Det er jer der skal sejle bådene, dog styret af en erfaren skipper, og vi kan love at der bliver kamp til stregen!

Efter en grundig instruktion og omklædning, er det tid til kapsejlads. I vil blive delt ind i teams med minimum 3 og maksimum 5 deltagere på hvert team. Alle deltagere får udleveret vand- og vindtæt sejlertøj, handsker samt redningsvest. Sammen vil I dyrke holdånden og konkurrencegenet bliver aktiveret, når det gælder om hvilket team der først kommer i mål. Kapsejlads er en hæsblæsende oplevelse, hvor de formelle titler bliver glemt og I har det sjovt på havet!

Når matchen er overstået, arrangerer vi gerne en grillaften eller en tur på restaurant. Det er helt op til jer, hvad der skal foregå denne dag, men FlexEvent sørger for, at I slipper for alt det praktiske og den tidskrævende planlægning. Vi sørger for alt fra transport og forplejning til matchrace og billeder til væggen på kontoret.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30