Medarbejder forkælelse for DHL2019-02-20T00:42:28+00:00

Medarbejder forkælelse for DHL

I 2018 skete der rigtig mange gode ting for DHL: De blev anerkendt som Danmarks Bedste Arbejdsplads, HUB of the Year og Country Of The Year i hele DHL koncernen. Vi er meget stolte over at få lov til at give deres seje medarbejdere den forkælelse og de oplevelser, de fortjener.

I juni 2018 rykkede vi ind på Egeskovs eventplæne og forvandlede den til en vaskeægte DHL legeplads. Her blev de flittige medarbejdere mødt af alt hvad hjertet begærer, til at få en sjov dag med højt humør. 

Aktiviteter: minigolf, segway, bueskydning, lerdueskydning, diverse havespil, The smile Cube, fægtning, bordfodbold, bordtennis, fodboldtunnel samt en eksklusiv virtual reality oplevelse. Derudover administrerede vi årets tombola, hvor indtjeningen gik ubeskåret til et godgørende formål.

Gæsterne blev ved hovedindgangen til Egeskov mødt af vores søde personale, som i dagens anledning var iklædt DHL poloer.
Her fik de udleveret et særligt armbånd, som gav dem adgang til hele det DHL område, vi havde bygget til dem. Armbåndet gav også adgang til Egeskovs fortryllende faciliteter som slottet, labyrinten, hængebroer i træerne og veteranbiler. 

Fra hovedindgangen blev gæsterne ført gennem Egeskov parken af DHL flag og FlexEvent personale, op til eventplænen, hvor der ventede dem en sand DHL oplevelse. Her blev de mødt af rød løber, DHL flag i alle flagstænger, og ledelsen, der klappede samtlige 300 medarbejder gennem den fine DHL port.  

Med gæsternes interesser for øje

Efter velkomsten i det store telt, var der fri leg i hele DHL området til tonerne af Bossanova Band, som spillede live musik hele dagen. Om aftenen overtog DJ’en og spillede op til sjov til selskabets danseglade folk. Gæsterne var selvfølgelig også velkomne til at benytte sig af Egeskovs’ flotte faciliteter, som de havde lyst.

Gennem hele dagen kunne gæsterne spise og drikke fra vores øl/vand vogn med DHL brandet glas, 4 forskellige Gourmet Food trucks, kaffevogn og isvogn med is lavet med nitrogen.

Da vi var midt i et VM i fodbold, var der naturligvis sat en storskærm op, dagens samtlige kampe blev vist for de fodboldglade gæster, der var med.
Vi sluttede dagen af med at Danmark vandt over Peru, og gæsterne blev kørt glade, mætte og trætte hjem.

FlexEvent har bl.a. hjulpet med:

 • Koordinering af transport fra hele landet
 • Scene, lyd og lys
 • Plantegninger og brandgodkendelse
 • Tilmelding og indscanningssystem
 • Opbygning af “DHL legeplads”
 • Branding af: glas, parasoller, flag, banner, oversigtskort, armbånd og ridderflag
 • Håndtering af allergier
 • Personale og samaritter
 • Indhentning af miljøgodkendelse
 • Indhentning af godkendelse lerdueskydning
 • Booking af band og Dj

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30