Musiker for en dag2018-06-20T14:01:30+00:00

Musiker for en dag

Kreativt samarbejde
– bliv musiker for en dag!

Musik åbner sanserne og frigør vores kreative ressourcer. På kurset bruges musikken til at sætte jeres kreativitet og samarbejde i fokus, og hjælper jer med at forbedre samspillet med redskaber fra musikerens værktøjskasse. Vi bruger musikken til at italesætte samarbejdet, og giver en ny vinkel på bl.a. gruppedynamik, rollefordelinger, personligt initiativ, lydhørhed – alt sammen i en afslappet, humoristisk og rummelig atmosfære væk fra hverdagens opgaver og udfordringer.

I oplever hvordan alle mennesker er musikalske (selvom de måske ikke selv tror det), og hvordan musikalitet kan bruges til daglig i jeres kommunikation og arbejdsprocesser. kort sagt får I redskaber til hvordan I kan blive “kreative på kommando”.

Alle deltagere udstyres med instrumenter, og I sammen bliver I til et orkester. Herefter guides I gennem en fælles musik oplevelse, hvor vi undervejs fortæller om de værktøjer, musikeren bruger til at samarbejde og være kreativ.

Når workshoppen er overstået kan vi arrangere en grillaften, en tur på restaurant eller hvad jeres ønsker måtte være – det er helt op til jer.

Vi sørger for alt fra transport og drikkevarer til instrumenter og billeder til væggen på kontoret.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30