ØLSMAGNING, SWIMMINGPOOL, KAJAK & DISNEY PRINSESSER

FIRMA FAMILIEWEEKEND

Gæster på tværs af landegrænser

I 2016 afholdte vi familiedag i bred armstrækning for en stor international virksomhed med afdelinger i Danmark, Holland, Israel og USA.

Den danske og hollandske afdeling skulle mødes på Kysthusene i Gilleleje med deres familier og have en sjov weekend, hvor de kom hinanden ved.

Dejligt vejr & glade gæster

Vejret var med os denne weekend og da familierne havde checket ind i hver deres hytte med udsigt over Kattegat, kunne de benytte de mange faciliteter.

Vi havde underholdning hele weekenden både for børn, teenagere og voksne. I børneklubben var der alt fra hoppeborge, fodring af geder, ansigtsmaling, ballonklovn og skattejagt.

Teenagerne have disco med alkoholfrie drinks, biograf, fodboldturnering, playstation turnering og meget mere. Børn og teenagere havde dansk og hollandsk personale med dem hele tiden, så de voksne blot kunne slappe af.

De voksne kunne komme på vandring, kajaktur, wellness, yoga, ølsmagning, cykeltur m.m. Swimmingpoolen var også åben hele weekenden med waterballs, et utal af badedyr og var overvåget af livreddere døgnet rundt. Yderligere var poolområdet udstyret med friske håndklæder, solcreme og bar. Ganerne blev mættede med popcorn, en stor isvogn, snacks og kolde drikkevarer.

Fest & ildshow

Om aftenen blev gæsterne guidet til festlokalet med terrasse af selveste Tivoli Garden, og der var arrangeret en udsøgt middag med underholdning i form af 2 store danseshows, en sanger og et udendørs ildshow.DJ’en spillede musik til den lyse morgen i det lune vejr på terrassen.

Hvad vi hjalp med?

Tilmeldings site

praktik

underholdning

Tematisering

Forplejning

Transport

personale

Overnatning

FlexEvent ApS

Tlf. 70 70 25 30

Niels Ebbesens Vej 16, 1911 Frederiksberg