Oktoberfest2018-06-20T22:30:30+00:00

Oktoberfest

Oktoberfest med med lederhosen, øl og schlagermusik…

En aften med herrliche Tyrolermusik og 1 liters øl, serveret af barmfagre øljomfruer og gutter i lederhosen. Her er både Heidi, Helga und Helmut herzliche willkommen og vi sørger for at skabe den helt rette stemning til at give en sjov fest med flotte dekorationer. Vi sparer ikke på detaljerne og sørger for at føre temaet helt ud.

FlexEvent hjælper gerne både med at finde de helt rigtige lokaler, tanzmusik, dekoration og kostumer som passer til temaet. Derudover møder vi stærkt op med flotte Heidipiger og øl i lange baner. Vi kan også sørge for herlig underholdning i form af for eksempel live musik eller selskabslege.

Synes I der er lidt for langt imellem sommerfesten og julefrokosten, og trænger I til en sjov fest, der ryster jer lidt sammen, så er oktoberfesten måske netop et hit for jer. Det er svært at opretholde facaden når kollegaerne dukker op i udklædning og danser til tyrolermusikkens glade toner. Brug dette event til at komme tættere på hinanden og se hinanden i uformelle rammer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30