Om FlexEvent2019-03-07T08:14:41+00:00

Om FlexEvent

FlexEvent blev etableret i 2005 og har således eksisteret i snart 15 år. Vores virksomhed er baseret på vores fælles passion for events, konceptudvikling og projektplanlægning. Vi arbejder tæt sammen på at finde kreative og unikke løsninger til ethvert projekt, og gør vores yderste for at efterkomme kundens ønsker. Teamet bag virksomheden har mange års erfaring inden for event management fra både fra ind- og udland, hvor vi har udviklet, planlagt og gennemført mange hundrede arrangementer af meget forskellig størrelse og format. Igennem årene har vi opbygget et tæt samarbejde med diverse partnere, der kan sørge for alternativ teambuilding og underholdende indslag til festen.

Vores kernekompetence

Vi sætter en dyd i gang på gang at kunne levere fejlfrie og professionelle events særligt tilpasset til forskellige kunder, der har hver deres unikke behov, mål og budgetter. Med vores hold af kreative hoveder, der forstår at visualisere og vores stærke netværk af partnere indenfor mange forskellige emner, er der næsten ikke grænser for hvad der kan lade sig gøre. Med vores brede erfaring sørger vi for at alt forløber gnidningsfrit og til tiden hver gang.
Kombinationen er vores stærke hånd af professionelle partnere og vores kreative team er hvad der gør os unikke og gør at vi kan få vores kunders ønsker til at nå nye højder.

Værdier

Hos FlexEvent går vi ikke på kompromis med noget der blot er “godt nok”. Vi ønsker at skabe netop det event som du har i tankerne, og vil sørge for at det lever op til netop dine behov og forventninger.  Vi ønsker altid at sikre vores kunder det absolut bedste resultat. Hos FlexEvent har vi et positivt mindset, hvor vi tror på det umulige er muligt, og vi nyder en god udfordring. Udfordringer er et godt motivationsmiddel, og får os kun til at arbejde mere effektivt på at finde den allerbedste løsning. Samtidig mener vi, at udfordringer gør os stærkere og udvikler os. Vi ser udfordringerne vores kunder giver os som en gave, og som det der gør vores hverdag varieret og spændende.

Vores mission

Hos FlexEvent sætter vi en dyd i altid at levere kreative og unikke arrangementer for vores kunder både i og uden for Danmark.
Vi mener at hvert event vi arrangerer skal være unikt og skræddersyet til virksomhedens mål og værdier. Samtidig ønsker vi at vores events skal være med til at styrke virksomhedernes sammenhold og sociale relationer. På den måde håber vi på at kunne være med til at styrke medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen, og få dem til at stå som både effektive og tilfredse medarbejdere. Vi går ikke på kompromis med noget og gør vores for at kunderne
altid opnår det bedst mulige resultat.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30