Racerbane – byggeopgaven2017-01-09T13:28:57+00:00

RACERBANE – BYGGEOPGAVEN

Dette er en kreativ teambuilding øvelse med en dynamisk afslutning

Denne teambuilding-øvelse fokuserer på vidensdeling, samarbejde, kreativitet og strategi. Kun de teams der formår at mestre disse egenskaber, får succes.

Forsynet med individuelle designs, pap, rør og kabelbindere skal hvert team bygge en del af en racerbane. Sidst skal banen sættes sammen, og det er derfor vigtigt at de forskellige teams samarbejder, så banen bliver så glat som overhovedet muligt, dagen afsluttes nemlig med et race mellem små fjernstyrede biler på jeres racerbane.

Øvelsen tilpasses selvfølgelig jeres mål og problemstillinger -den kan nemlig ligeledes løses ved, at hele gruppen skal arbejde sammen om at lave hele banen sammen. På den måde skabes der en mere overordnet fællesskabsfølelse i virksomheden.

Når jeres “race” er overstået, kan vi arrangere en grillaften, en tur på restaurant eller hvad jeres ønsker måtte være – det er helt op til jer.

Vi sørger for alt fra transport, forplejning og drikkevarer til racerbane materialer og billeder til væggen på kontoret.

Vi tilbyder også…

Cupcakekjole
Med cupcakekjolen har du mulighed for at forkæle dit personale efter en hård periode, et godt salg eller andre succeser, uden det er meget tidskrævende.
Læs mere

15 Minutes of Fame
Dette er en yderst underholdene teambuilding-øvelse, der frembringer alle mulige personligheder og talenter I ikke vidste fandtes i virksomheden. Øvelsen styrker kreativiteten og det sociale blandt kollegaer.
Læs mere

Hot Hour Experience
Et energiskabende simulationsspil til organisationsudvikling. Spillet har til formål at give deltagerne praktiske oplevelser og erfaringer i forbindelse med udviklingsforløb inden for team-udvikling, lederudvikling og personlig udvikling.
Læs mere

Monkey Trail
Overskid jeres grænser sammen med kollegaerne og lær hinanden bedre at kende med en udfordrende teambuilding-dag på Monkey Trail.
Læs mere

Firmafest
En ekstraordinær oplevelse baseret på jeres ønsker. Det lover vi at give jer. Vores skræddersyede firmafester er tilrettelagt, så I får mest muligt ud af budgettet – og den flotteste fest.
Læs mere

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30