Racerkører for en dag2018-06-26T08:45:15+00:00

Racerkører for en dag

Fornem duften af brændt gummi, når du styrer rundt i de skarpe sving og giv dine kollegaer baghjul!

Lad FlexEvent hjælpe dig med at udleve drømmen om at køre racerbil sammen med dine vigtige kunder, dygtige medarbejdere eller dine sælgere, som fortjener en god oplevelse efter en hård periode. Med jer bag rattet får I ved denne hæsblæsende racerevent for alvor muligheden for at afprøve jeres evner indenfor motorsporten.

Racerkører for en dag starter ud med en grundig instruktion i banens ideallinjer, sikkerhed, flagsignaler, regler og ansvar, ligesom teknikken i racerbilen bliver gennemgået. Herefter bliver I fuldt påklædt til kørslen på banen med køredragt, hjelm og racersko – og så går det ellers løs på banen, hvor I sætter jer bag rattet i jeres helt egne racerbiler.

Racerkører for en dag er for alle med et gyldigt kørekort og er en unik chance for virkelig at give den gas og have det sjovt med kollegaerne.

FlexEvent sørger for transport, forplejning og hvad der ellers skal til for at I får den bedste oplevelse. Vi klarer det hele for jer, og I skal blot nyde den sjove og anderledes dag med fart over feltet.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30