Sommerfest2019-02-20T10:57:18+00:00

Sommerfest

Giv jeres medarbejdere en uforglemmelig sommerfest!

Hos FlexEvent får I en lang række spændende muligheder og faciliteter, som kan sammensættes helt efter jeres ønske og budget. Der findes ikke to arrangementer, der er ens. Derfor udvikler vi programmet i tæt samarbejde med jer, så alle særlige ønsker og behov opfyldes. Samtidig sættes omgivelserne i scene på den helt rigtige måde.

Fokus i en sommerfest er at samle virksomheden på tværs af afdelingerne. Den vigtigste opgave er at skabe fundamentet for sjov og hyggeligt samvær. Til en sommerfest er der også god anderledning til at have sjove lege og en frisk konkurrence, som motiverer deltagerne, og sætter gang i de gode oplevelser med hinanden.

Om i ønsker en skovtur, en sommerfest midt i byen på en tagterrasse eller en klassisk sommerfest i egne lokaler, så sørger FlexEvent for alt fra forplejning og transport til underholdende spil, teambuilding øvelser og musik. I kan også få besøg af vores hyggelige iscykel eller smoothiebar til at give medarbejderne en lækker og afkølende forfriskning.

Vi har bl.a. arrangeret sommerfest for:
Nordea
Politiken

Giv os et kald for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30