Stomp-workshop2019-02-06T14:32:32+00:00

Stomp workshop

Klap, tramp, råb, slå og få rytmerne helt ind i kroppen!

Stomp er teambuilding der styrker både læring og sammenholdet med en underholdende oplevelse, som samtidig er en kropslig og mental udfordring. Mest af alt handler det om at slå sig løs, komme lidt ud af sin comfort zone og have det sjovt med hinanden!

I vil lære at kommunikere gennem lyd, larm og skrammel, og I vil opleve hvordan kreativiteten kan blomstre og holdånden styrkes med slagkraft og udfoldelse af ukendte talenter . Samtidig illustreres det med al tydelighed, at positiv energi avler positiv energi, og at energiudladningen i rummet kommer mangefold igen, når vi er sammen om de gode takter. Når I først swinger med de gode rytmer, vil alle leve sig fuldstændig ind i projektet og blive fanget af stemningen.

Denne workshop fungerer perfekt som optakt til en personaledag, som indslag på en lang mødedag eller som afslutning på konferencen, middagen eller den lange arbejdsdag. Det er sundt at få lidt afveksling fra de tunge og seriøse emner, og give hinanden et skud frisk energi og skønne grineture.
Det handler ikke om konkurrence, men derimod om fællesskabet og om at være en samlet, swingende enhed.

Vi sørger for alt hvad I skulle for brug for til dette event, så I blot skal fokusere på at have det sjovt og udfordre hinanden på god rytme og energi!

Vi har bl.a. arrangeret Stomp for:

  • Danske Bank
  • Københavns Universitet
  • Teleselskabet 3
  • Nordisk film
  • Politiken
  • Roskilde kommune

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30