GADEFEST, FESTIVAL, STREETFOOD & GLADE DAGE

FIRMAFEST – 1000 GÆSTER

Velkomst & cykel DJ

I august 2019 blev der afholdt en stor sommerfest med festival og gadefest som tema. Gæsterne havde i ugerne op til eventen kunne glæde sig da det blev afsløret at der var 4 kunstnere der kom og optrådte på den store scene der var sat op til dagen.

Gæsterne ankom til festen og blev straks mødt af åbne barer og god musik fra cykel DJ’en der lagde stemningen. Solen skinnede og stemningen var god. Der var i løbet af aftenen flere forskellige foodtrucks der havde åbnet. Først på aftenen kunne gæsterne snacke sig til crepes og is.

Tørsten kunne de stille i gin baren, rom baren eller hos den store appelsin der serverede vodka/appelsinjuice. Bodega baren stod klar med fadøl.

Den ene koncert efter den anden

Efter alle havde fået en drink i hånden gik den første koncert i gang på den store scene. Her var det Off Bloom der åbnede den store scene og fik sat gang i festen.
De foodtrucks der skulle sørge for aftensmad åbnede og her kunne gæsterne glæde sig over udvalget inspireret fra forskellige dele af verden.

Alt fra Tacos, Bao, Butterchicken, burgere og lækkert grillet kød. Her stillede man sig bare i kø og så kunne man spise alt det man kunne fra de forskellige vogne.

Nabiha gik herefter på scenen og fik alle til at synge med på hendes store hits.

Le Freak, som er et disco band, sørgede herefter for at sætte gang i folk der dansede rundt og sang med foran scenen på hits fra ABBA og Bee Gees.

En bar for enhver smag

I løbet af aftenen kunne folk også hygge sig i bodega baren nedenunder med et spil billard eller bordfodbold og livemusik. Lige ved siden af kunne man snuppe et par høretelefoner og danse til silent DJ til stor morskab for alle der gik forbi.

Aftenen sluttede med et brag da ingen ringere end Carpark North gik på scenen for at give det show de er kendte for. Fyrværkeriet lyste op den smukke nattehimmel og så var der ikke andet for end at danse natten lang.

Hvad vi hjalp med?

praktik

Forplejning

Transport

Tematisering

personale

underholdning

FlexEvent ApS

Tlf. 70 70 25 30

mail@flexevent.dk

Niels Ebbesens Vej 16, 1911 Frederiksberg