KONFERENCE, TEAMBUILDING & TUXEDO SWING BAND

INTERNATIONALT KICK-OFF

En flyvetur & loungemusik

I oktober 2018 afholdte vi et internationalt arrangement på 3 dage for 600 gæster. Arrangementet startede allerede om søndagen, hvor virksomhedens medarbejdere fra Sverige, Norge, Island, Tyskland, Finland og Færøerne blev fløjet ind og skulle overnatte på Scandic Kødbyen. På hotellet fik gæsterne en let anretning og kunne nyde resten af aftenen til loungemusik og barstemning.

Samarbejde & awardshow

Om mandagen startede dagen med konference og faglige indspark omkring virksomhedens fremadrettede strategi og målsætning.

Dette blev efterfulgt af en underholdende team-aktivitet, hvor virksomheden skulle samarbejde for at opnå et godt resultat.

Dagen sluttede af med stor fest i Øksnehallen, som var pyntet op til en uforglemmelig aften. Her blev gæsterne budt på en udsøgt 3-retters middag af høj nordisk standard, mens de blev underholdt med et awardshow med prisuddelinger.

Senere blev der spillet op til bal med musik fra både Tuxedo Swing Band og Hit Orchestra. DJ’en tog herefter over og fik gæsterne til at fylde hele dansegulvet.

på tværs af landegrænser

Efter en god nats søvn stod tirsdagen på produktfremvisninger af virksomhedens sortiment i Cph Conference. Formålet med arrangementet var primært at oplyse alle medarbejdere om hvad der rører sig i virksomheden, og hvilke mål man har for øje. Dog var det også vigtigt at sørge for at medarbejderne kom hinanden ved på tværs af landegrænser, og kunne skabe et stærkt fællesskab. 

Hvad vi hjalp med?

Transport

praktik

Forplejning

Tematisering

Tilmeldings site

underholdning

personale

Overnatning

FlexEvent ApS

Tlf. 70 70 25 30

Niels Ebbesens Vej 16, 1911 Frederiksberg