80’ER NATKLUB & DANS TIL DEN LYSE MORGEN​

FUSIONSFEST – 1500 GÆSTER

På trods af stormvejr

I januar 2015 blev to virksomheder fusioneret. Det skulle selvfølgelig fejres med et brag af en fest!

Tidligt på dagen transporterede busser fra hele landet de glade medarbejdere fra begge virksomheder til Lokomotivværkstedet i København. Det var stormvejr og alle var usikre på om busserne kunne komme over storebælt. 

Men skæbnen ville at der skulle være fest – og heldigvis ankom alle gæster til tiden.

Ved ankomsten på lokomotivværkstedet blev alle gæster checket ind. De som skulle have overnatning fik udleveret deres værelsesnøgle og vi sørgede for at deres kufferter blev bragt til deres hotelværelse.

Fest & glade dage

Eventet startede med en konference, hvor gæsterne blev sat ind i den store integrationsproces, virksomhederne vær i færd med.

Da mørket faldt på og det praktiske var overstået, blev Lokomotivværkstedet omdannet til en stor festsal med egen natklub.

Konferencier Peter Mygind underholdte under middagen ledsaget af et sjovt indslag med Søren Kaster om de to virksomheders optrædener i medierne.

80’er natklub & højt humør

Efter middagen åbnede den store 80’er natklub med DJ Kenneth Riis og bandet Le Freak. Festen varede til den lyse morgen med dans og højt humør. Vi glemmer aldrig da festudvalget kl. 02.00 takkede os for den bedste fest nogensinde.

Hvad vi hjalp med?

Transport

praktik

Forplejning

Tematisering

Overnatning

underholdning

personale

Tilmeldings site

FlexEvent ApS

Tlf. 70 70 25 30

Niels Ebbesens Vej 16, 1911 Frederiksberg