EN BODEGA, EN TUR TIL HOT HAVANNA & 10 GLADE VINDERE

SOMMERFEST – 600 GÆSTER

En sommervelkomst

Gæsterne til denne sommerfest kunne nyde deres velkomstdrink i lokomotivværkstedets charmerende have til tonerne af et vaskeægte bossanovaband.

Alt imens at gæsterne fik hilst på hinanden og nydt både sol og velkomstdrinks, gjorde aftenens vært, Anders Breinholt, sig klar til at byde velkommen fra scenen.

Middag & 10 glade vindere

Gæsterne blev betjent af vores søde tjenere som serveret en lækker 3-retters menu med dertilhørende vine.

Under middagen var der overraskelser til de 10 glade vindere som havde deltaget i sjove konkurrencer i vores fest app. Der var bl.a. en der vandt Aperol spritz til hele bordet, en der vandt en hangover goodiebag og en der vandt en lækker champagne.

Dans, temabar & natmad

Efter middagens var det tid til dans og god musik. Det forgik i selvskab med en skønt live band som spillede alle op til dans.

 Ikke nok med de to hovedbarer, så havde vi selvfølgelig også bygget 2 temabar – den altid populære bodega bar og den eksotiske Hot Havana.

Inden aftenen gik på held, skulle gæsterne ikke snydes for lidt natmad. Den blevet serveret af Danmarks mesteren i hotdogs, med hjemmelavet brød, hjemmelavet pølser, hjemmelavet ketchup og alt hvad der ellers tilhører.

Hvad vi hjalp med?

Transport

praktik

Forplejning

Tematisering

app

underholdning

personale

Tilmeldings site

FlexEvent ApS

Tlf. 70 70 25 30

mail@flexevent.dk

Niels Ebbesens Vej 16, 1911 Frederiksberg