KARIKATURTEGNER, 4 TEMABARER & PETER AG

SOMMERFEST – 650 GÆSTER

En velkomst fyldt med gag & gøjl

I det udendørs velkomstområde med udsigt over vandet, blev gæsterne mødt af Bossanova band som spillede rytmiske toner, mens tryllekunstnere, tankelæsere og karikaturtegnere underholdte gæsterne bravt.

Til dem der havde siddet i bus længe havde vi bygget et DIY område med glattejern, føntørrer, make-up, hårlak og alt hvad man ellers skal bruge for at gøre sig klar til fest. Under velkomsten kunne gæsterne nyde et glas bobler og gourmet snacks tilberedt på stedet af vores dygtige kokke.

Gæsterne kunne også snuppe en tur i fodboldbaren og få lokale fynske øl. I kaffebaren kunne gæsterne nyde en lækker kop kaffe skænket af vores dygtige baristaer.

Til dem der ville have et minde med hjem, kunne de gå i den lille charmerende photocamper og få taget et sjovt billede med kollegerne, med diverse rekvisitter og effekter. 

Som et pop-up show under velkomsten, kom Habengoods pludselig på besøg med deres stompshow. Her fik de med ét forvandlet hele området til at rytmisk center, hvor gæsterne slet ikke kunne lade hver med at klappe i takt.

Nu var stemningen for festen sat og selskabet var klar til at gå til bords. 

En dejlig middag & en sjov vært

Den udsøgte 3-retters middag, med dertilhørende vine blev serveret af vores altid smilende og dygtige tjenere.  Aftenens konferencier, Huxi Back, sørgede for at vores gæster blev ført underholdt gennem middagen.

Fællesskrål & ømme danseben

Dansegulvet blev skudt i gang af aftenens DJ, efterfulgt af både Rasmus Walter og Peter AG. Stemningen var i top, og med en god variation af fællesskrål og nye sange, var gæsterne godt underholdt. Efter maden åbnede der både almindelig ølbar samt 2 cocktailbarer med et særligt speciale i Gin og Rom cocktails. Inden gæsterne skulle hjem, åbnede street food gaden med 4 forskellige street food vogne, hvor gæsterne kunne få natmad.

Hvad vi hjalp med?

Transport

praktik

Forplejning

Tematisering

Tilmeldings site

underholdning

personale

Overnatning

FlexEvent ApS

Tlf. 70 70 25 30

Niels Ebbesens Vej 16, 1911 Frederiksberg