Venues2017-01-09T13:18:59+00:00

VENUES

Vi finder den bedste lokalitet til din fest! 

Vi har afholdt fester et utal af steder og finder altid det bedste sted til vores kunder afhængig af deltagerantal og deres ønsker.
Ideelle omgivelser udgør fundamentet for et godt arrangement. Den rette lokalitet bidrager positivt til helhedsopfattelsen, og hvordan arrangementet sidenhen huskes.

Festen, maden og musikken bliver altid lidt bedre, hvis rammerne er indbydende.

Som arrangør bør man være opmærksom på, hvilke signaler man sender ved at afvikle sin event på en given location. Med et nyt og hips sted kan du identificere dig med det moderne og innovative, men hvis du ønsker at udvise stabilitet og kompetence bør der måske være fokus på den mere klassiske og eksklusive venue.

Kontakt os, så gennemgår vi sammen hvilken venue der er bedst til jer.

Vi har bl.a. arrangeret fester her:

  • Tivoli
  • På en yacht
  • Wallmans

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Isbaren
Overrask jeres dygtige med-arbejdere med ægte italiensk is leveret til døren, når I skal fejre en længe ventet ordre, en ny kunde, eller når blot I har lyst til at forkæle personalet.
Læs mere

Djævleræs
Oplev en uforglemmelig dag med adrenalin, konkurrencer og ikke mindst masser af grin. Her er der ikke fokus på titler eller formaliteter, her er det ræs, konkurrence og kampen om pladserne der tæller.
Læs mere

Kokkeskole
Det er hyggeligt og intimt at stå i køkkenet og lave mad sammen. En teambuilding-oplevelse, der gør underværker for den sociale ånd.
Læs mere

VIP ture
VIP-behandling til dine mest værdsatte kunder og partnere er mere end bare en finesse.
Læs mere

Racerbane – byggeopgaven
Racerbanen er en kreativ teambuilding øvelse med en dynamisk afslutning. Racerbanen bygges af pap og skal sidst danne rammen om et race med fjernstyrede biler.
Læs mere

 

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30