INVITER DINE KOLLEGAER PÅ EN NERVEPIRRENDE OPLEVELSE

KAN I SOM TEAM NÅ AT FLYGTE INDEN TIDEN GÅR UD?

MISSIONEN FOREGÅR ONLINE PÅ INTERNETTET

I HAR 120 MINUTTER TIL AT LØSE MYSTERIET

FIND LEDETRÅDE OG LØS PUZZLES

NÅ DET INDEN TIDEN LØBER UD

INTRODUKTION

Vi har to forskellige spil at vælge imellem. Du kan læse om dem nedenfor “Mission Bomb Squad” og “Kidnapped”. Begge spil foregår på et meget let forståeligt engelsk – alle kan være med.
Begge spil fungerer bedst ved at man er 3-4 personer om at løse opgaven, så er man en gruppe på 60 mennesker er det bedst at dele gruppen op i 15 hold.
Man kan bruge Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, Skype, Google Hangouts eller hvad I er mest vant til at bruge – dog vigtigt at alle deltagere bruger en af følgende 4 browsere: Chrome, Firefox, Safari og Edge. 
I har 120 minutter til at finde den kidnappede pige, desarmere bomben, eller opklare mordet. Det hele foregår online på nettet og inkluderer kendte elementer fra Escape Rooms, kombineret med en masse forskellige online udfordringer. I skal undersøge, forfølge spor, løse gåder og puzzles, skrive med hemmelige agenter og meget meget mere.

Hele missionen foregår på internettet, og byder på brug af websites, sociale medier i alle afskygninger, telefonopkald, videoklip og mange andre elementer. I stedet for, at være i et rum, som man kender fra Escape Room universet, så er udfordringerne udelukkende online. Det er de samme principper der går igen – og tiden er et issue for at klare missionen.

ESCAPE GAMES

MISSION BOMB SQUAD

I modtager en e-mail fra borgmesteren af Berlin, der desperat har brug for jeres expertise og snart står det hele klart for jer. Kampen mod tiden er begyndt! Jeres mission ligger for jeres fødder og I er nu de eneste der kan redde byen, ved at finde og desarmere bomben. I jeres case briefing fremgår det, at I har 120 minutter inden bomben går af og alt udslettes. Kan I optrævle teoristernes net og få lokaliseret placeringen af bomben, inden det er for sent? I kan mærke presset på jeres skuldre – og alligevel har I aldrig følt jer mere klar end I er nu. Det er denne mission I har trænet til i årevis, denne mission I har ventet på, så I endelig kan bevise jeres værd! 

Det er nu I skal vise hvad I er lavet af og løse missionen. I skal bruge alt hvad i har lært for, at kunne følge de udspekulerede terrorister… Har I hvad der skal til?

Sværhedsgrad 73%
Sværhedsgrad 92%

MISSION KIDNAPPED

Så snart mailen lander I jeres indbakke, er missionen klar. I skal finde den forsvundne pige, inden det er for sent. Hendes liv er i jeres hænder! Sporet skal følges hurtigt, inden det bliver koldt og alle spor er forsvundet. I kæmper ikke kun mod tiden, men også mod en ondsindet kidnapper der leger med jer undevejs. Det er en kompliceret sag, som udvikler sig uventet og pludselig er større end først antaget.

Vejen til pigen kræver mod og samarbejde. I har kun 120 minutter og tiden tæller allerede. Kan I redde pigen…?

FAQ

Få svar på dine spørgsmål her

Alle priser er ex. moms og pr. person

1-30 deltagere                     150,-

31-100 deltagere                 130,-

100+ deltagere                     120,-

For at komme igang med spillet, skal I starte med at vælge hvilket Escape & Mystery Game I ønsker at spille og udfylde vores formular nedenfor.

Det er vigtigt at I oplyser det korrekte antal deltagere, da hver deltager får hver deres unikke kode til spillet. 

Derefter modtager i en e-mail som indeholder instrukser og informationer vedr. jeres mission, adgangskode, start website og andet I har brug for for at kunne klare jeres mission. Koden er unik og gælder til én computer.

Datoen I nævner kan sagtens rykkes, det er blot for at vi kan se hvornår I forventer at træde ind i spillet og vi kan sørge for at I er klar med alt materiale inden.

Alle vores Escape og Mystery Games foregår på engelsk, men et engelsk hvor de fleste uden problemer kan være med. Inden I starter spillet skal I sørge for at have en computer, en e-mail, en telefon og en internetforbindelse til rådighed. I har hele internettet til rådighed, så der er rig mulighed for at få hjælp til fx oversættelse eller lign. Det er vigtigt at undersøge alle de elementer I støder på; besøge alle webadresser I finder, ringe til telefonnumre eller tjekke sociale medier ud. Vær nysgerrige og åbne, så kommer I længst.

Escape og Mystery Games Online er et helt nyt koncept. I modtager I en e-mail med jeres mission, adgangskode og andre informationer I skal bruge. Når Adgangskoden aktiveres, starter jeres tid mod uret og I har 3 timer, inden tiden løber ud og adgangen lukker – vi anbefaler dog at man sætter gruppen under pres og at man aftaler at være færdige efter 120 minutter.

Inden da skal I undersøge alt hvad I møder på jeres vej. I skal besøge alle hjemmesider, undersøge sociale medier, ringe til telefonnumre, låse jer ind i hemmelige databaser og meget meget mere. Tiden går hurtigt og spændingen stiger konstant undervejs. Den perfekte underholdning hjemme til alle anledninger.

Escape og Mystery Games online har elementer som vil være genkendelige hvis I er bekendte med Escape Rooms og Murder Mysteries. Alle vores spil har en rimelig sværhedsgrad, så der er garanti for at alle bliver udfordret. Der er skjulte hints og kryptiske ledetråde lagt ind undervejs i spillet, som vil hjælpe jer på rette vej når I undervejs føler jer fortabte.

Spillene er anbefalet fra 14 år og opefter. Dog kan yngre børn godt spille med, som en del af en familie eller en gruppe med ældre personer, hvor man hjælpes ad og kan forklare det der bliver for svært.

Fra I aktiverer kode, er jeres adgang gældende i 3 timer, hverefter den automatisk lukker ned. Spillet er estimeret til 120 minutters varighed, men den udvidede adgang giver jer mulighed for at spille færdigt hvis I ikke klarer udfordringerne på de 120 minutter.
Det er derfor ekstremt vigtigt at være klar til at spille når I aktiverer koden på hjemmesiden – ellers spilder I jeres dyrebare tid… tik tak tik tak…

 Når I spiller vores Escape & Mystery Games er det vigtigt, at benytte den rigtige browser. De browsere der understøtter vores effekter er følgende; Edge, Safari, Chrome og Firefox. Benyttes disse, vil I have den fulde oplevelse hele vejen igennem. I kan kan installere en ny browser inden I spiller.

Hvis man vælger ikke at gøre brug af en af ovenstående browsere, kan vi desværre ikke garantere at alle effekter understøttes. Det kan betyde at vigtig information går tabt og, at I ikke kan løse en eller flere af opgaverne undervejs i spillene.

KONTAKT OS

Læs om FlexEvents privatlivspolitik her

FlexEvent ApS

Tlf. 70 70 25 30

mail@flexevent.dk

Niels Ebbesens Vej 16, 1911 Frederiksberg