Teamwork2019-02-06T14:24:05+00:00

Teamwork udfordringen

En dag væk fra kontoret kan gøre underværker for fællesskabet!

På denne dag handler det om teambuilding, at have det sjovt,  styrke sammenholdet og at lære hinanden bedre at kende. Teambuilding er en mulighed for at forbedre de sociale bånd i virksomheden, så alle medarbejdere glæder sig til at komme på arbejde – hver dag!

Virksomheden bliver opdelt i mindre teams på 6-10 mennesker, og skal rotere mellem forskellige opgaver, hvor de kan vinde point, afhængig af hvor godt opgaven er løst og hvor hurtigt den blev løst. Teamet med flest point får  medaljer, som må bæres resten af dagen og som selvfølgelig kan vises frem på kontoret efterfølgende.

Effektiv kommunikation, godt samarbejde og at holde hovedet koldt under tidspres er nogle af de vigtigste faktorer, hvis man skal have succes i denne event. De mange teams lærer at arbejde hurtigt og effektivt under tidspres, men hvem er bedst? Når konkurrencegenet bliver aktiveret, styrkes sammenholdet automatisk.

Det store udvalg af forskellige teambuilding-opgaver gør det muligt for os at tilpasse om eventen skal foregår inden- eller udendørs afhængig af jeres ønsker og vejrguderne. Vi kan både tilpasse efter jeres tidsplan, jeres antal af medarbejdere og eventuelle problemstillinger eller mål.

FlexEvent kan yderligere sørge for transport, forplejning og hvad der ellers skulle være nødvendigt for, at denne dag bliver bedst mulig for jer – uden at I skal bekymre jer om noget.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30