Invitér dine kollegaer til årets temafest.

DEN ÅRLIGE TEMAFEST

Sommer, sol og varme kalder på en SOMMERFEST! 

Vi tilpasser festen så den passer til jeres virksomhed og hjælper med alt fra invitation til oprydning og sørger selvfølgelig for ALT det i mellem..

Med massere af sommerstemning i luften står vi klar til at hjælpe jer med at lave den sjoveste og fedeste sommerfest – kolde øl, drinks, rosé, dans, masser af god mad og underholdning. 

Invitér jeres kollegaer til en uforglemmelig sommerfest og få en bid af den lune sommer.

Vores passion for events og konceptudvikling har gennem de sidste mange år ført os gennem alverdens temafester. 

For der intet som en gennemført temafest der kan sætte gang i festen. 

——-
Temafester er en stor humørbombe for gæster. Flere måneder efter vil gæsterne stadigt snakke om hvem er havde det bedste kostume og hvem der levede sig mest ind i rollen. 

Vi har en masse ideer og spændende planer til hvad der kan ske til din næste temafest. Med eventbureauets erfaring kan vi sammen få stablet den bedste temafest på benene.

————–

Vi har med stor succes hjulpet både store og små virksomheder med at få deres idéer til at blive til virklighed. Vi har hjulpet med alt fra den klassiske tyrolerfest til den lidt mere utraditionelle “De Dødes Dag-fest”. 

Temafester har en meget specielt plads i vores kreative hjerter. Ikke kun fordi vi får lov til at tænke helt ud af boksen og bruge alle vores skøre idéer, men også fordi der er en helt særlig feststemning til en temafest. Der er ingen gæster der kan lade hver med at trække på smilebåndet når de træder ind i en sal pyntet med 300 kinesiske, håndmalet, rispapirslamper, eller når de træder ind i deres kantine som nu er pyntet som en ægte 80’er fest med diskokugler og svedbånd i lange baner. 

———–

Temafester giver et frisk pust og er en sjov og anderledes måde at holde din firmafest på.

Vi vil ELSKE at hjælpe dig med at førere dine idéer ud i verden og hvis ikke du selv har nogen idéer, så lover vi at vi har 1000, du godt må låne.

Skal du have hjælp til at arrangere årets sommerfest? 

Så står vi klar til at hjælpe dig!

Vi er et eventbureau med mange års erfaring med firmafester og har næsten prøvet det hele. Vi står klar til at tage imod dine ønsker og behov – og kommer gerne med nye idéer.

Vi gør alt for, at jeres sommerfest bliver den bedste nogensinde!

——————-

Spræng rammerne og prøv noget nyt i stedet for den sædvanlige kontorfest.

Temafester kan give et frisk pust og endda skubbe nogle grænser. En temafest skal være sjov, spændende og helst være noget ingen af jeres gæster har prøvet før.

Senest har vores eventbureau afviklet en temafest på Lokomotivværkstedet, hvor intet mindre end 2000 gæster oplevede en fest hvor temaet var indre København. Her fik festdeltagerne en fornemmelse af at gå midt inde i indre København, på trods af vi befandt os indendørs. Restauranter var opsat, en stor kunstig sø blev opført og gadelamper med dertilhørende bænke var ligeledes med til at give fornemmelsen af at festen blev afholdt i hjertet af København.

————-

De sidste mange år har vi i Flexevent afviklet både små, mellemstore og store events med forskellige temaer hver eneste gang. Eventbureauet er i besiddelse af en yderst kompetent medarbejderstab, som gør sit absolut bedste for at sikre at jeres virksomhed får en uforglemmelig oplevelse. Som eventbureau har vi haft afviklet events på forskellige lokationer, hvor vi mestrer kompetencen at skabe de efterspurgte unikke rammer. Specielt de seneste år har vi haft stor succes med at afvikle store og små events med et specifikt tema i fokus.

Vi mestrer i den grad evnen til at efterkomme lige præcis dit ønske i forhold til forskellige slags temafester. Vi oplever samtidig ofte at vores kunder ikke altid selv har ideer til temaet og har derfor brug for at vi udfylder de blanke linjer og skaber en storslået temafest fra bunden. Om end vores kunder ønsker hjælp til at føre deres ide til virkelighed eller om vi skal skabe en fest fra bunden, elsker vores team at bruge deres kreativitet og evner i samarbejde med jer, til at skabe en unik oplevelse for alle deltagere.

Hjælp til temafest?

FlexEvent ApS

Tlf. 70 70 25 30

Niels Ebbesens Vej 16, 1911 Frederiksberg